Ghidul Serviciilor
Autovad, Folie Autorizata Llumar
inapoi la firma 264 vizite
Poza Reparatii Parbrize
Foto
Foto
Parbrizele sunt create special pentru a asigura suport structural masinii si sunt fabricate din doua straturi de sticla ce au intre ele un strat de PVB (polivinil butiral) care are rolul de a tine impreuna cioburile in cazul unei avarii sau accident. In general, ciobiturile usoare sau crapaturile pot fi reparate insa asta tine de gravitatea avariei (marimea, tipul, adancimea si pozitia) Specialistul nostru Parepa Viorel, un tehnician calificat in reparatii parbrize va stii exact daca parbrizul dumneavoastra poate fi reparat sau inlocuit.

Scopul principal al repararii parbrizului este refacerea integritatii stratului de sticla in stoparea extinderii avariei cat si imbunatatirea aspectului.

Dupa multi ani de activitate va oferim solutii complete pentru reparatii parbrize, imbinanan personalul calificat cu atestate de specialitate impreuna cu aparatura moderna si materiale de cea mai buna calitate.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.