Ghidul Serviciilor
Autovic
inapoi la firma 804 vizite
Poza Despre Noi
Foto

                                       Service Autovic                  

 

   Societatea comerciala AUTOVIC SRL,infiintata in anul 2006, prin punctul de lucru situat in Braila, Soseaua Ramnicul Sarat nr.46,vine in intampinarea clientilor cu o gama diversa de servicii sustinute de o dotare tehnologica de ultima ora.       

 

Politica firmei pune accent în primul rând pe deservirea clientilor, atât persoane juridice cât si persoane fizice, cu profesionalism si într-un timp cât mai scurt.    

   Societatea va pune la dispozitie un atelier de service auto rapid dotat cu echipamente performante, in conformitate cu standardele europene.   

   Principalele atuuri pentru care alegeti service-ul AUTOVIC sunt: utilaje performante,  personal calificat, curatenie, promptitudine, posibilitatea de a supraveghea operatiunile  din atelier.

   Asiguram service roti la cele mai inalte standarde de calitate. Pentru aceasta folosim aparatura computerizata si personal tehnic calificat.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.