Ghidul Serviciilor
Alexandru Musatoiu - Cabinet Avocat Timisoara
inapoi la firma 129 vizite
Poza Imobiliare si constructii
Foto

Un avocat bun îti poate oferi sprijin juridic cu privire la tranzactii imobiliare, vânzare-cumparare, închiriere, evacuarea unui chirias, verificare unei proprietati imobiliare, obtinerea avizelor necesare unui proiect imobiliar, daune pentru vicii ascunse ale unei constructii si alte aspecte specifice acestui domeniu juridic. Contacteaza-ne!

Doriti sa cumparati un apartament nou în Timisoara? Ati cumparat deja un apartament dar ati descoperit ulterior unele probleme? Dezvoltatorul imobiliar nu respecta termenele si obligatiile? Doriti sa cumparati o casa în Timisoara? Ati închiriat un imobil si aveti probleme? Doriti sa investiti în afaceri imobiliare? Construiti case sau blocuri si apoi le puneti în vânzare? Intermediati tranzactii imobiliare? Aveti nevoie de un avocat specializat în tranzactii imobiliare în Timisoara? Daca raspunsul la primele întrebari este Da, atunci la fel este raspunsul si la ultima întrebare – aveti nevoie de un avocat specializat în imobiliare.

Domeniul imobiliar se afla într-o continua dezvoltare, ceea ce determina ca si problemele juridice sa fie tot mai complexe. Printre serviciile pe care le oferim în aceasta arie de practica se numara:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.