Ghidul Serviciilor
Ava Medical - Comercializare Echipamente Medicale Si Conexe, Oradea
inapoi la firma 1234 vizite
Poza Ava Medical Services - detalii firma
Foto

In cei peste 10 ani de activitate am reusit sa dezvoltam o retea de distributie cu acoperire nationala si am crescut împreuna cu piata româneasca a dispozitivelor si tehnologiilor medicale, astfel încât acum venim in sprijinul medicilor cu propuneri menite sa simplifice alegerea chirurgilor în sala de operatii.

Principala noastra preocupare este atât sa raspundem nevoilor medicilor, cât si sa le anticipam, în conditiile în care acestea sunt intr-o permanenta schimbare. Ingrijirea sanatatii înseamna pentru noi furnizarea de produse de cea mai buna calitate, cu cel mai bun raport calitate - pret, dar si identificarea solutiilor adaptate, de care medicii au nevoie pentru a rezolva problemele din ce în ce mai complexe ale actului medical.

CE NE PROPUNEM

Obiectivul nostru este de a ne consolida pozitia pe piata distributiei de aparatura si consumabile medicale în aria noastra de business, prin Calitate si Profesionalism, si de a fi recunoscuti ca “PARTENERI DE REFERINTA” pentru clientii si partenerii nostri.

 GARANTIA CALITATII

Calitatea produselor AVA Medical este asigurata de implementarea unui sistem de management al calitatii conform standardului ISO 9001:2001

 CLIENTI

Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere:

Spitalele publice si private din RomâniaDirectiile de Sanatate PublicaServiciile de Ambulanta

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.