Ghidul Serviciilor
Ava Medical - Comercializare Echipamente Medicale Si Conexe, Oradea
inapoi la firma 1234 vizite
Poza Echipamente ATI, Chirurgie
Foto

 

Toti furnizorii nostri de echipamente medicale au implementat standardul de calitate ISO 9001, iar echipamentele si produsele medicale furnizate au marca CE conform cerintelor din Uniunea Europeana si a reglementarilor legale din Romania. Pentru a va oferi servicii de calitate firma noastra a implementat standardul ISO 9001 pentru Import si comercializare de dispozitive si echipamente medicale si Asistenta tehnica la achizitii.

Pentru Dumneavoastra prospectam permanent piata de aparatura medicala, cautand parteneri de afaceri care sa ofere produse medicale la un nivel calitativ foarte bun, cu un pret rezonabil, ne ocupam cu verificarea si testarea produselor, incepand cu documentele legale pe care trebuie sa le aiba producatorii, pana la realizarea performantelor din specificatii, pentru a avea certitudinea satisfacerii tuturor cerintelor tehnice si de calitate referitoare la echipamentele medicale pe care le furnizam.

Echipamentul comercializat este destinat mai multor specialitati medicale, printre care se numara:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.