Ghidul Serviciilor
Avangart Construct - Constructii Civile, Cluj-Napoca
inapoi la firma 1201 vizite
Poza Antreprenoriat in constructii
Foto

De-a lungul timpului am interactionat cu o multitudine de proiecte carora le-am raspuns asa cum am stiut noi mai bine si mai exact cu predarea acestora fara probleme, fara vicii ascunse, ci gata de folosire sau mai bine zis “la cheie”. Aceasta sintagma este mult mai complexa decat pare la o prima vedere, elaborarea unei constructii constituind de fapt un ansamblu de masuri luate in interesul constructiei si implicit al beneficiarului. Aceste masuri fac referire atat la proiectarea constructiei, la executie, dar si la elaborarea unor strategii antreprenoriale care sa eficientizeze costurile si durata de executie.

Realizam constructii in sistem de antreprenoriat din cele mai diverse fie ca vorbim despre constructii civile si ansambluri rezidentiale (blocuri, case, vile, etc.), fie ca vorbim despre adevarati colosi industriali (hale de productie, fabrici, depozite, platforme industriale, etc). Consultanta tehnica si cunostintele in domeniu va sunt puse la dispozitie de catre echipa noastra care este gata mereu sa acorde orice informatii din domeniul realizarii eficiente a constructiilor, din orice punct de vedere am privi situatia.

Folosindu-ne de resursele de care dispunem raspundem prompt in cazul construirii de structuri cu destinatii speciale precum sediile de birouri, showroom-uri, sali de conferinte, sali de sport, spatii comerciale dar si in cazul cladirilor care din punctul nostru de vedere sunt deosebit de importante prin natura si destinatia lor si anume pensiunile, hotelurile si alte cladiri menite sa gazduiasca un numar mare de utilizatori.

Nu fac exceptie din gama noastra de lucrari nici constructiile ce gazduiesc mari aglomerari de oameni precum stadioanele sau salile de spectacole si nici alte tipuri de sali sau sedii ale unor institutii cu un grad mare de traficabilitate. Cu totii ne dorim sa ne stim in siguranta, nu-i asa? Ei bine noi cunoastem aceasta necesitate, aceasta nevoie primordiala de securitate si tocmai de aceea ne oferim ideile si forta de munca pentru realizarea proiectelor de orice tip. Raspundem cu eficienta situatiilor limita si dead-line-urilor, solicitarilor de mica amploare dar si exigentelor de anvergura.

De asemenea oferim antreprenoriat in constructii si in cazul executiei de lucrari in domeniul drumurilor si podurilor, al realizarii de tronsoane de autostrazi sau a realizarii trotuarelor sau sistemelor de siguranta. In acelasi timp suntem prezenti si pe segmentul ce tine de apa si canalizare, noi avand la indemana dotarile specifice pentru realizarea acestor proiecte de mare amploare.

A fi antreprenori in constructii pentru noi inseamna mai mult decat cunostinte. Inseamna rezultatele pe care le-am obtinut de-a lungul fiecarui proiect in parte prin intermediul mijloacelor de care dispunem. Vorbim aici despre logistica, despre echipele de muncitori pregatite sa intervina si sa realizeze orice proiect, despre dotarile moderne si utilajele menite sa reduca pe cat posibil durata de executie a lucrarii, despre tehnologiile de lucru foarte eficiente si despre dorinta mobilizatoare de a construi eficient si sigur.

Suntem intotdeauna prezenti acolo unde este nevoie de noi. Avem intotdeauna la indemana solutiile cele mai bune dar si tehnica neceara realizarii unor astfel de lucrari. Suntem o echipa completa cu solutii concrete gata sa satisfaca orice exigente.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.