Ghidul Serviciilor
Avangart Construct - Constructii Civile, Cluj-Napoca
inapoi la firma 1201 vizite
Poza Case din lemn
Foto

Din ce in ce mai mult pe piata constructiilor pare a intra un nou concept de case, unul care este extrem de ademenenitor atat din punct de vedere estetic si arhitectural, cat si din punct de vedere financiar. Este vorba despre executia de case din lemn, constructii care se preteaza foarte bine solicitarilor din ziua de astazi si cerintelor arhitecturale moderne din ultimii ani.

Noi, Avangart.org am studiat foarte bine de-a lungul timpului fluctuatiile si cerintele utilizatorilor si tocmai de aceea am decis sa venim in intampinarea lor cu aceste tipuri de imobile, indeosebi datorita faptului ca noi le putem realiza pe acestea in conditii de deplina siguranta, astfel incat fiecare beneficiar sa se poata bucura de alegerea facuta.

Desi executia unor case din lemn pare a fi un lucru la indemana oricui, in realitate punerea in opera presupune mai mult decat atat. Ne regasim intr-o perioada temporala in care solicitarile din punct de vedere constructiv sunt foarte mari, iar exigentele sunt proportionale din acest punct de vedere.

Este important sa intelegem foarte bine ce presupune executia dar si exploatarea unei case din lemn, tocmai pentru ca aceasta sa ne poata satisface cerintele si pentru ca acest lucru sa nu ne incurce in viitor sau sa se transforme intr-un factor de nemultumire.

Aceste tipuri de structuri prezinta o multitudine de avantaje in ceea ce priveste satisfacerea nevoilor utilizatorilor. Pe de alta parte aceste structuri necesita si o atentie sporita din partea beneficiarilor.Casele din lemn au avantaje considerabile, iar unul dintre acestea consta in greutatea redusa a constructiei, fapt ce o ajuta sa poata fi pozitionata practic in orice zona am dori. Mai mult decat atat lemnul este un foarte bun izolator termic si ne poate permite mentinerea unui grad sporit de caldura si confort in interiorul caselor noastre.

Casele din lemn sunt structuri usoare si estetice, insa lemnul este un material destul de pretentios din anumite puncte de vedere. Stim deja cu totii ca acest material de constructii prezinta nevoia de a fi protejat impotriva apei, a daunatorilor si a focului. Practic acesti factori sunt cei care pot afecta lemnul pana la cedarea acestuia si tocmai de aceea acest tip de material necesita mai inainte de folosirea in santier, asigurarea unui grad optim de protectie.

Este insa de la sine inteles faptul ca acolo unde apare o mica problema apare in mod eficient si o solutie. Ignifugarea si tratamentele impotriva daunatorilor, hidroizolatiile si termoizolatiile, acestea sunt solutiile pe care fiecare dintre noi le putem adopta pentru a face din lemn un veritabil ajutor in ceea ce priveste constructiile. Si, din fericire pentru fiecare doritor de case din lemn, solutiile sunt prezente astazi in acest domeniu, solutii pe care si noi, specialistii de la Avangart.org incercam sa le implementam acolo unde este cazul sau acolo unde acestea ne sunt solicitate. Personalul nostru este specializat atat in ceea ce priveste executia caselor din lemn cat si in ceea ce tine de protejarea acestora prin toate mijloacele pe care piata ni le ofera.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.