Ghidul Serviciilor
Avangart Construct - Constructii Civile, Cluj-Napoca
inapoi la firma 1201 vizite
Poza Case la rosu
Foto

Din ce in ce mai mult pe piata constructiilor apar tot felul de muncitori, presupusi pseudo-ingineri, care promit diverse lucruri atunci cand vine vorba despre realizarea unor constructii. Astfel, aproape peste tot putem vedea anunturi care promoveaza si garanteaza construirea unui imobil “la rosu”, uneori intr-un timp care nu poate fi in mod fizic realizat si mai mult decat atat, care de cele mai multe ori nici nu reflecta un nivel de calitate prea inalt.

Avangart.org cunoaste atributele a ceea ce ar trebui sa insemne realizarea unei case la rosu si tocmai de aceea vine in intampinarea tuturor clientilor cu cele mai bune oferte in acest sens, tocmai pentru a oferi cea mai buna solutie la asa zisele promisiuni ale celor mai putin specializati in acest domeniu. Noi realizam case la rosu indiferent de suprafata aferenta acestora, din diverse materiale de constructii, in functie de preferintele fiecarui client in parte.

Ce presupune realizarea unei case la rosu? Ei bine acest lucru inseamna de fapt turnarea fundatiilor, ulterior primirii rapoartelor parvenite de la laboratoarele care au executat in prealabil un studiu geo, realizarea structurii portante a cladirii, in speta a zidurilor, a peretilor si a stalpilor si realizarea structurii de acoperis.

Diferenta dintre o casa la rosu si o casa la cheie este aceea ca in cazul celei din urma sunt realizate mai multe etape, printre care si executia de finisaje interioare si exterioare, dar si realizarea sistemelor de alimentare electrice sau cu apa.

Experienta noastra ne recomanda pentru realizarea celor mai performante case la rosu, raportandu-ne preturile la suprafetele contruite. Va asteptam cu cele mai bune oferte in acest sens, dar si cu o echipa specializata, gata sa intervina in orice moment atunci cand este solicitata. Ne-am invatat ca de-a lungul anilor sa crestem prin fiecare lectie pe care constructiile ne-au dat-o, si am invatat din fiecare greseala astfel incat astazi sa putem fi cu adevarat profesionisti in ceea ce facem.

Echipele noastre specializate de muncitori sunt monitorizate in permanenta de inginerii foarte bine pregatiti in acest sens, astfel incat lucrarile sa se poata desfasura in cele mai bune conditii. Detinem atat cunostintele necesare cat si sculele, uneltele si dispozitivele folosite in santier pentru realizarea de case la rosu.

Sustinem aceste proiecte deoarece ele ofera o alternativa sigura clientilor nostri. Acestia pot decide ulterior care va fi modul de finisare a acestor imobile, astfel incat costurile sa poata fi raportate la necesitati si sa nu reprezinte cheltuieli inutile.

Punem la dispozitia oricarui client toate informatiile tehnice necesare, astfel incat fiecare proiect sa poata fi considerat in final ca fiind unul reusit. Ne place sa avem langa noi clienti multumiti de ceea ce oferim si in consecinta incercam in permanenta sa ne specializam si sa ne imbunatatim perfomantele, astfel incat rezultatele noastre sa fie cele care ne pot recomanda si nu doar o simpla reclama pe internet.

Va asteptam asadar cu cele mai bune proiecte si va suntem alaturi indiferent care sunt necesitatile sau dorintele dumneavoastra. Raspundem prompt si eficient si suntem gata de lucru oricand suntem solicitati de catre clientii nostri.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.