Ghidul Serviciilor
Avangart Construct - Constructii Civile, Cluj-Napoca
inapoi la firma 1224 vizite
Poza Constructii rezidentiale
Foto

Atunci cand demaram lucrarile pentru anumite tipuri de proiecte, avem nevoie implicit si de o echipa care sa poata sustine etapele de construire. Ansamblurile si constructiile rezidentiale sunt structuri pe care nu le poate efectua oricine, acestea necesitand mai mult decat cunostinte solide in ceea ce priveste constructiile si modul in care acestea se comporta, si necesita deasemenea si experienta necesara punerii in opera a unor structuri de o asemenea anvergura.

Capitolul constructii rezidentiale este unul care necesita o foarte mare atentie deoarece si azi, ca si in trecut siguranta utilizatorului este pe primul loc. Noi realizam orice tip de constructii rezidentiale de la blocuri si apartamente noi si pana la locuinte individuale. Nu ne limitam la aceste lucruri ci mergem mai departe prin oferirea celor mai performante servicii de montare a tamplariilor si de realizare a inchiderilor, de executie a termoizolatiilor si hidroizolatiilor, straturi de protectie imperios necesare in cadrul oricarei structuri, realizarea de pereti cortina si lucrari de proiectare si dimensionare a instalatiilor aferente acestor tipuri de cladiri.

Constructiile rezidentiale reprezinta proiecte mai mult decat ambitioase, care solicita pe langa profesionalism si atentie si o doza mare de creativitate. Modurile de amplasare a componentelor de orice tip, incepand de la sistemele de incalzire si terminand cu sistemele decorative, sunt menite sa dea un suflu nou constructiei.

Noi asiguram aceste servicii de realizare a constructiilor rezidentiale cu timp redus de executie si costuri reduse, punand la dispozitia beneficiarilor cele mai bune servicii si idei, alaturi de un personal specializat dotat cu echipamente de ultima ora ce pot face fata oricarei solicitari. De asemenea ne ocupam si de segmentul ce tine de mentenanta acetsor tipuri de cladiri, de remedieri sau rectificari, prelungind astfel durata de viata a cladirilor cu aceasta functionalitate deosebita.

Constructiile rezidentiale reprezinta o tinta pentru multe persoane dornice de a se muta in casa noua si reprezinta o oportunitate pentru dezvoltatorii imobiliari. Noi venim in ajutorul ambelor categorii, punand la dispozitie cunostintele noastre in acest vast domeniu si serviciile de inalta calitate pe care le oferim. Suntem constienti de importanta pe care o constructie o poate avea si stim ca aceasta nu are termen de valabilitate de doar cateva luni.

Suntem constienti de faptul ca o structura trebuie sa reziste pentru o perioada indelungata de timp si mai mult decat atat ca aceasta trebuie sa raspunda tuturor nevoilor utilizatorilor, indiferent daca vorbim despre rezistenta in timp a acesteia (criteriul cel mai important ce trebuie avut in vedere) sau despre felul in care sunt dispuse instalatiile in interiorul acesteia.

Construim durabil si profesional si oferim garantia realizarii unor constructii inovatoare si performante, durabile si estetice, care sa fie pe placul oricarei exigente si oricarui gust. Implementam solutii noi si moderne, astfel incat structurile sa poata fi mai mult decat un adapost, sa fie cu adevarat opere de arta. Suntem la curent si cu ceea ce inseamna exploatarea constructiilor cu conditia protejarii mediului inconjurator, ceea ce inseamna ca structurile construite de catre noi sunt eco-friendly, o tendinta pe care din ce in ce mai multe companii par sa o implementeze in proiectele lor de management si dezvoltare durabila.

 

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.