Ghidul Serviciilor
Avangart Construct - Constructii Civile, Cluj-Napoca
inapoi la firma 1224 vizite
Poza Lucrari demolari
Foto

Cu totii stim ca este mult mai greu sa construiesti, decat sa strici, nu-i asa? Practic munca ce se realizeaza pe durata a cativa ani poate fi distrusa intr-un interval de cateva zile. Totusi, desi pare destul de usor la o prima vedere, activitatea de demolare a unei constructii este una care implica foarte multe cunostinte, stapanire de sine si o experienta indelungata.

Chiar daca firma noastra se dedica lucrarilor de construire, lucrari pe care le realizam intr-un mod mai mult decat eficient, ne-am specializat deasemenea si pe segmentul care tine de demolari. O demolare nu inseamna intotdeauna sfarsitul unei constructii. Ea poate insemna de asemenea si un nou inceput.

De ce demolam cladirile care sunt gata realizate? Demolam pentru ca avem nevoie de spatiu pentru a reconstrui, demolam pentru ca uneori din considerente pecuniare se ajunge la concluzia ca preturile pentru cosmetizari si reparatii sunt mult mai mari decat reconstructia in sine, demolam pentru a construi mai eficient, mai bine, mai productiv.

Noi ne ocupam de demolari constructii civile si industriale, de fabrici, hale, de silozuri si turnuri, de cosuri de fum, demolam elemente de infrastructura sau de suprastructura, sau putem demola elemente din interiorul anumitor structuri. Recompartimentarea spatiului este un segment foarte important deoarece in aceste cazuri nu se poate interveni lanivelul unei structuri fara a avea in vedere considerentele tehnice si structurale, si fara a avea un calcul de rezistenta din care sa reiasa clar faptul ca aceasta interventie este una sigura.

Aceste lucrari trebuie efectuate cu ajutorul specialistilor, iar noi suntem solutia in acest caz. Efectuam demolari mecanice, prin implozie sau explizie controlata, avand in vedere si transportul deseurilor din constructii rezultate in urnma acestor procese. Asadar, putem spune mai pe scurt ca noi oferim un pachet complet in ceea ce priveste serviciile de demolare, evacuare sau cele de recuperare deseuri, valorificare si concasare. In anumite cazuri, acolo unde este posibil acest lucru, activitatea de demolare pe care o prestam se poate face chiar cu recuperarea materialelor. Alteori ne ocupam de servicii de decopertari strat vegetal, nivelare terenuri, compactari de degajari si igienizari terenuri de resturi de constructi. Fiecarora dintre aceste probleme insa le raspundem prompt, cu ajutorul unor echipe competente coordonate de ingineri priceputi.

Un aspect important consta in oferta noastra de servicii de consultanta in domeniul demolarilor. Daca ai nevoie de informatii specializate cu privire la aceste lucruri noi te putem ajuta in acest sens deoarece echipele noastre de ingineri vor sti sa iti ofere cele mai bune informatii cu privire la activitate de demolare. Practic acest lucru nu mai trebuie facuta prin procedee manuale, de catre noi insine, cata vreme avem la dispozitie servicii mecanizate si mai ales specializate care sa ofere acelasi rezultat. Aici intervine si rolul nostru si anume acela de a oferi consultanta de specialitate in domeniul demolarilor, sau serviciile in sine astfel incat lucrarea sa fie una de calitate.

Executia unei demolari nu este un lucru chiar atat de simplu pe cat ne-am astepta. Am auzit cu totii de cazuri in care, dimensionate gresit pentru demolare, unele cladiri au ramas partial in picioare, reusind sa se transforme in adevarate puncte de pericol pentru cei din jur. In mod clar nu ne putem juca cu vietile oamenilor si tocmai de aceea noi ne punem la dispozitie serviciile, cunostintele si personalul specializta, astfel incat reusita sa poata surveni imediat.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.