Ghidul Serviciilor
Avenue 48 Ballrooms Si Club - Bucuresti
inapoi la firma 2570 vizite
Poza Organizari nunti
Foto

Avenue 48 este o locatie versatila, a carui stil vintage imbinat cu cel modern se adapteaza oricarei tematici de nunta. Fie ca este vorba despre o nunta traditionala sau una moderna, una restransa sau una de amploare, spatiul poate fi schimbat in functie de necesitati si dorinte. Tavanul inalt, cu arcade ce se imbina armonios, creeaza o senzatie vizuala spectaculoasa!

In plus, anumite spatii au fost atent proiectate astfel incat sa raspunda tuturor cerintelor. Avem un colt ce poate fi amenajat special pentru candybar-uri, in locatie exista garderoba, bucatarie proprie, doua baruri si multe alte facilitati care ajuta la o mult mai usoara si eficienta organizare, ce implica totodata si o reducere de costuri si de timp pentru clienti.

TERASA COCHETA

Terasa reprezinta si ea una dintre atractiile locatiei noastre! Coltul de relaxare te face sa te simti ca in mijlocul naturii, caci este inconjurat de spatii verzi. De remarcat e si faptul ca geamurile inalte permit patrunderea luminii naturale, insa in interior luminile arhitecturale ajuta la crearea unei atmosfere dinamice, pline de stil si unicitate.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.