Ghidul Serviciilor
Casa De Insolventa Avi Consulting Ipurl Bucuresti
inapoi la firma 67 vizite
Poza Despre noi
Foto

CASA DE INSOLVENTA AVI CONSULTING IPURL este o intreprindere profesionala unipersonala cu raspundere limitata, in cadrul careia activeaza profesionisti cu o experienta vasta si un portofoliu ce acopera proceduri de reorganizare / faliment pentru debitori aflati in insolventa, din Bucuresti si nu numai.

Societatea noastra urmareste ca nevoile clientilor sa fie abordate cu profesionalism si obiectivitate iar solutiile personalizate din cadrul procedurii de insolventa sa fie implementate la cele mai inalte standarde profesionale si logistice prevazute de lege in sarcina practicianului in insolventa.

Angajatii si colaboratorii din cadrul acestei societati dispun de o pregatire profesionala continua si detin competente multiple in domeniul economic, juridic, al competentelor lingvistice, IT, evaluarea intreprinderii, bunurilor mobile si imobile.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.