Ghidul Serviciilor
Avi, Craiova - Productie Si Montaj Piscine
inapoi la firma 1991 vizite
Poza Gama de piscine LAGUNA
Foto

Instalatia de hidromasaj si masuta demontabila care pot fi instalate pe treptele scarii piscinelor din gama Laguna sunt accesorii care vor transforma piscina dumneavoastra intr-o oaza de liniste. LAGUNA este un element necesar, in jurul caruia se poate reuni toata familia pentru a imparti momente de racoare si destindere.Acest model se aproprie putin de peisajele exotice. Are o forma armonioasa si captivanta si de asemenea un aspect atractiv si natural. Cine n-ar vrea sa inoate liber si sa-si petreaca timpul intr-o maniera asa de placuta?Dincolo de formele rotunjite, o alta caracteristica a piscinelor LAGUNA este data de scarile confortabile care va ofera posibilitatea de a intra si iesi usor din piscina datorita antiderapantelor aplicate pe trepte.

 

STRUCTURA UNEI PISCINE SKYMIRROR

 

Piscinele sunt realizate monobloc din rasini armate cu fibra de sticla, sub control strict de calitate, dupa cele mai moderne tehnologii si sunt dotate cu scara interioara.

1 - STRUCTURA DE TIP FAGURE (H)

Potrivit organizatiilor stiintifice, principalele avantaje ale contsructiei de tip sandwich, cod H sunt:

Structurile de tip sandwich sunt renumite pentru utilizarea lor ?n aplicatii specifice, cum ar fi:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.