Ghidul Serviciilor
Aviroms Rent A Car
inapoi la firma 525 vizite
Poza Servicii aditionale
Foto

Avis GPS

Atunci cand trebuie sa ajungeti la destinatie simplu si rapid, Avis va furnizeaza sistemul de navigatie portabil Garmin Nuvi 250. Trebuie doar sa alegeti adresa de destinatie si sa lasati GPS-ul Avis sa va conduca.

Echipament de iarna Fiti pregatit pentru zapada. Inchiriati o masina echipata corespunzator In perioada 15 noiembrie 2010 - 31 martie 2011:

Combustibil preplatit Cumparati un rezervor plin la deschiderea contractului de inchiriere si economisiti timp si bani.

Fuel up front este una din cele trei optiuni pe care le oferim pentru a aduce un plus de valoare inchirierii dumneavoastra. De asemenea, puteti opta pentru plata combustibilului la returnare sau returnarea masinii cu rezervorul plin. Va rugam sa verificati taxele aferente fiecarei optiuni la biroul de inchiriere.

Scaune pentru copii Avis va ofera scaune pentru siguranta copilului dimneavoastra pe durata calatoriei. Scaunele se pot solicita la momentul rezervarii si sunt disponibile in locatii selectate. Alegeti unul din cele 2 tipuri de scaune disponibile:

Sofer aditional Cand inchiriati un autoturism, un singur sofer este autorizat sa conduca. Daca doriti sa conduca o a doua persoana, se va adauga sofer aditional la contractul de inchiriere

Soferul aditional trebuie sa fie de acord cu termenii si conditiile contractului de inchiriere.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.