Ghidul Serviciilor
Enermed Impex Certificat Energetic Ieftin In 24 Ore Bucuresti, Ilfov, Constanta
inapoi la firma 330 vizite
Poza Tarife
Foto

Preturi certificat energetic Bucuresti

Enermed Impex SRL Bucuresti elaboreaza certificate de performanta energetica (certificate energetice) ieftin si rapid, oferindu-va cele mai avantajoase preturi de pe piata. Pretul unui certificat energetic este influentat de tipul cladirii pentru care se realizeaza cat si de complexitatea lucrarii. Mentionam ca preturile noastre sunt finale si ca nu mai exista alte taxe suplimentare care trebuie achitate de clientii nostri.

Pretul unui certificat energetic in Bucuresti este impartit in functie de tipul imobilului astfel:

NOU! Va putem trimite acasa certificatul energetic oriunde in Bucuresti sau in tara!

Putem sa va transmitem prin posta certificatul energetic la un cost de 10-15 lei in Bucuresti in functie de modul de plata, si 20 lei in afara capitalei, sau puteti sa-l ridicati de la sediul nostru fara nici un cost suplimentar. Preturile prezentate sunt valabile pentru apartamente cu dimensiuni „normale” sau obisnuite, pentru cele cu suprafete mari pretul se poate negocia. Va oferim cel mai avantajos pret de pe piata pentru certificat energetic si cea mai rapida eliberare. Pentru a consulta oferta de preturi pentru certificat energetic Constanta va rugam sa accesati  www.avizez.com

De ce sa ne alegeti pe noi

De ce sa alegeti echipa noastra pentru eliberarea unui certificat energetic Bucuresti:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.