Ghidul Serviciilor
Avs Instal Gaz - Reparatii Instalatii Gaze, Termice Si Sanitare, Bucuresti
inapoi la firma 2240 vizite
Poza Executie instalatii de gaze
Foto

Firma noastra va ofera gama completa de servicii: proiectare, avizare, executie, receptie.

Proiectarea. Alimentarea consumatorilor de gaze naturale din reteaua exterioara de distributie se realizeaza prin intermediul conductei de bransament. În general, orice proprietar este legat la conducta publica printr-un singur  bransament.  Instalatiile de utilizare tin de la regulatorul de presiune amplasat la intrarea în incinta proprietatii pâna la evacuarea gazelor arse (inclusiv cosul si canalul de fum).

Executia de lucrari pentru realizarea sistemelor de alimentare cu gazelor naturale se face numai de catre firme autorizate ANRE si cu avizul operatorului de distributie licentiat, împuternicit pe baza de contract încheiat cu investitorul, pentru controlul calitatii lucrarilor în timpul executiei.

Receptia tehnica a lucrarilor din cadrul sistemelor de alimentare cu gaze naturale se face de operatorul economic (firma autorizata ANRE), prin specialisti delegati, dupa finalizarea lucrarilor.

Punerea în functiune se face pe baza procesului verbal de receptie tehnica, dupa încheierea contractului de furnizare a gazelor naturale. Racordarea conductelor noi de distributie si a bransamentelor la conductele în functiune, se face de operatorul licentiat al sistemului de distributie, la solicitarea scrisa a instalatorului autorizat care a executat lucrarea.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.