Ghidul Serviciilor
Axal Group - Constructii Si Intretinere Cladiri, Constanta
inapoi la firma 2259 vizite
Poza Constructii civile
Foto

Constructii civile – oferim solutii complete,  eficiente si moderne in domeniul constructiilor civile, incepand de la partea de proiectare pana la executie si predare la “cheie”.

Casa visurilor tale devine realitate cu noi, deoarece standardele in constructii nu au fost niciodata mai ridicate ca acum. Avem grija sa utilizam cele mai noi materiale, impreuna cu cele mai noi tehnologii din domeniu, pentru a construi o casa moderna, confortabila si nu in ultimul rand eficienta din punct de vedere energetic.

De la culoarea exterioara a casei pana la parchetul din camere, decizia este doar a dumneavoastra! „Casa la rosu” reprezinta constructia fara finisaje si partea exterioara a acoperisului (tigla, tabla, etc.). Ea include fundatia, ridicarea peretilor si structura acoperisului pe care ulterior se monteaza tigla sau tabla. De asemenea, in faza de „casa la rosu” nu este realizata nici partea de instalatii (cabluri electrice, tevile de apa/gaze, racordare la utilitati), acestea fiind adaugate ulterior.

Costul unei case la rosu este compus din costul materialelor (aproximativ 65%) si manopera constructiei (aproximativ 35%). Deoarece principalul element al costurilor este dat de costul materialelor, realizarea casei in antrepriza proprie nu poate determina o scadere majora a pretului final.

Executam o gama larga de constructii case la cheie –cladiri complet finisate, atat in interior cat si exterior.Instalatiile electrice si utilitare, faianta, pardoselile si vopseaua sunt incluse in constructie. Dumneavoastra trebuie doar sa va faceti bagajele si sa va mutati!

Alte servicii oferite de firma noastra:

Apelati la noi si veti beneficia de servicii complete pentru alegerea solutiei optime!

Asiguram servicii ireprosabile, executate la termen, pentru ca noi stim: un client multumit este cea mai buna metoda de promovare.Dumneavoastra sunteti cel mai important client al nostru!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.