Ghidul Serviciilor
Piatra Design / Otopeni - Travertin, Marmura, Calcar, Granit, Bazalt, Onix
inapoi la firma 1406 vizite
Poza Mobilier de piatra
Foto

Specificatii tehnice

* De asemenea, in functie de fiecare proiect, bancile pot veni pe comanda pe dimensiuni si modele personalizate.Transport (livrari in toata tara) 

Comenzi

 

 

Mobilierul de piatra - o alegere vintageUtilizat la exterior, in diferite forme, precum mese, fantani, ghivece sau chiar banci, ofera gradinii sau curtii rafinament, elegata dar si un aer boem si vintage. Totodata, aceste obiecte de mobilier inspira si siguranta si duritate a materialelor oferite de natura.Informatii generaleMobilierul este realizat din piatra naturala, in generaltravertin si marmura, si reprezinta o alternativa durabila si mai putin pretentioasa. Rezistent la conditiile atmosferice, la substantele poluante din aer, poate fi utilizat fara nici o problema la exterior. In ceea ce priveste interiorul, Piatra Design realizeaza ca mobilier blaturi la comanda, in functie de dimensiunile dumneavoastra. Utilizate atat pentru bucatarie, cat si pentru baie, acestea pot fi realizate din marmura, travertin sau granit, pe finisaje lustruite.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.