Ghidul Serviciilor
Ayurveda Trust
inapoi la firma 2360 vizite
Poza Ayurveda Trust
Foto

Din cauza:

în aura corpului fizic se formează unele impurităţi degenerative care perforează în timp acest înveliş protector (aşa-numita "aură"), ducând in final la starea de boală, oricare ar fi ea:

Având la bază o tradiţie de mai mult de 10.000 de ani, în Asia s-a perpetuat un procedeu de preparare alchimică al unui complex de plante şi minerale. Aceste amestecuri acţionează de la nivelul corpului cauzal, asemenea unui program de curăţare, resetând toate funcţiile vitale ale corpului fizic până la nivelul lor originar. Produsele purifică rând pe rând structurile superioare ale corpului fizic, iar în final amorsează un proces natural şi eficient de detoxifiere, energizare şi de vindecare totală.

Produsele Ayurveda Trust sunt suplimente alimentare 100% naturale, de cea mai înaltă clasă cu rol purificator (stop_tumoral®) şi cu rol energizant-reîntineritor (life_energy®).

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.