Ghidul Serviciilor
Ayurveda Trust
inapoi la firma 2360 vizite
Poza Intrebari
Foto

1. Cine sunteţi?

Suntem un trust multinaţional care reuneşte esenţa celor mai înalte şcoli de medicină tradiţională. Numele companiei este Ayurveda Trust reprezentată în România de firma Umma International SRL. CUI 15693860, nr.inm.J32/1079/2003.

 

2. Ce înseamnă Ayurveda?

„Ayus”= viaţă, “Veda”= ştiinţă. Aşadar Ayurveda= ştiinţa vieţii în tradiţia asiatică.

 

3. Ce sunt produsele dumneavoastră?

Suplimente alimentare 100% naturale.

 

4. Am nevoie de aceste produse?

Pentru a menţine o stare de sănătate bună, orice fiinţă începând cu vârsta de doi ani ar trebui să folosească acest produs dupa modelul de tratament tip”A” (o unitate dimineaţa şi o unitate la prânz, cu 30 minute înainte de masă). Vezi prezentarea generală a produselor.

 

5. Ce tip de tratament îmi aleg?

Tratamentul se alege în funcţie de necesităţile dumneavoastră, citind descrierea fiecărui produs.

 

6. Ce garanţie imi oferiţi?

Conform OG 130/2000 produsele comandate pe internet pot fi returnate în 10 zile lucrătoare de la primirea lor fără invocarea unui motiv. Noi vă oferim 30 zile calendaristice de la primirea produselor noastre. Dacă nu sunteţi satisfăcut, returnaţi produsele şi primiţi integral banii înapoi, cu excepţia costurilor de transport.

 

7. Cum plătesc?

Modalităţile nostre de plată sunt:

  a. Plata prin ramburs la livrare

  b. Plata prin transfer bancar direct în conturile noastre

  c. Plata electronică imediată prin card bancar (VISA sau MasterCard) operată în condiţii de maximă securitate (3DSecure)

 

 

8. Cum folosesc produsele?

Aveţi instrucţiuni complete în prospectul din interior, precum si datele informative de pe websiteul nostru www.AyurvedaTrust.com .

 

9. Există pericole în utilizarea produselor?

La o folosire adecvată a produselor nu există absolut niciun pericol.    Totuşi: nu lăsaţi sub nici o formă produsele la îndemâna copiilor şi respectaţi cu stricteţe dozajul conform tipului de tratament ales.  Produsele sunt foarte concentrate, iar la supradozaj extrem există pericolul de intoxicare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.