Ghidul Serviciilor
Ayurveda Trust
inapoi la firma 2360 vizite
Poza Marturisiri
Foto

Vă prezentăm câteva din experienţele celor care au folosit aceste produse şi problemele soluţionate.

Riduri, Laringo-tomie, Diabet tip II, coxartroză, adenom de prostată, Operaţie de sân, Constipaţie, scaune dureroase, Naştere prematură, Dureri ale articulaţiilor în zonele genunchiului, ale cotului, gleznei şi ale degetelor, Tumoră malignă la creier şi la vezica urinară, Osteoporoză avansată, dureri nevrotice şi reumatice, Câine paralizat, Dureri de cap, ameţeli, Prostată cu metastază, Ciupercă la unghie, Tumoră la plămâni, Tumoră la vezică, Amigdalite repetate, Stare generală proastă şi dureri de cap, Tumori maligne la sân şi la ovare, Tumoră la ficat, Operaţie la colon, Hipertensiune, Tumoră malignă, Tumoră malignă, Infarct, Tumori maligne la ovar, Dureri reumatice şi afecţiuni ale sistemului nervos, Hipertensiune şi vasodilataţie, Psoriazis, Întărirea sistemului imunitar

 

Riduri

Pastilele „magice” dau o poftă de viaţă grozavă şi parcă o luciditate într-un fel aparte; de asemenea, pastilele „magice”, life_energy® au impresionat-o şi pe mama. Simte că life_energy® e şi antirid.

Sabina-M. B. , Bacău, Romania.

 

Laringo-tomie

Sunt un bărbat de 68 de ani. În martie 2008 medicii m-au diagnosticat cu o tumoră malignă pe laringe şi pe faringe - stare avansată. Prin consumarea de stop_tumoral® s-a putut evita laringo-tomia. Doza care a fost luată: 8Unităţi/zi, în 4 serii, la ore fixe, cu 30min. înainte de masă.

Bogdan Stroe, Simeria, Romania

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.