Ghidul Serviciilor
Ayurveda Trust
inapoi la firma 2360 vizite
Poza Produse
Pret: 200 EUR
Foto

Un supliment alchimic 100 % natural din  gama  numită “nano-tehnologie medicală naturală”. Se foloseşte pentru tratarea tuturor afecţiunilor, inclusiv cele tumorale (chisturi, boli cancerigene, noduli, lipoame, etc.), în toate fazele de evoluţie. Este cel mai puternic solvent tumoral natural, în acest moment, din întreaga lume.Acţionează atât direct, la nivelul corpului fizic, cât şi la nivelul cauzei (corpului cauzal), de la sursa de unde s-a generat starea de boala.

Utilizări:

Administrarea

Se face cu 30 minute înainte de masă, se mestecă bine şi se ţine sublingual 15-20 minute; se înghite apoi cu apă plată sau ceai neîndulcit de Salvia Officinalis. În toate tipurile de tratament, pentru o eficienţă mărită, administrarea se face însotită de activitate mentală susţinută: se trimite mental în zona dureroasă sau pe care dorim sa o tratăm un fascicul de lumina alb-strălucitoare şi se vizualizeaza cum durerea se  dizolvă aşa cum un cub de gheaţă se topeşte sub razele de soare (acolo unde este gândul tău acolo se direcţionează mai multă energie).

Preţul produsului:

220 EURO ( plătibili în lei sau orice valută dacă se foloseşte plata prin card bancar sau plătibili în lei la cursul BNR daca se folosesc alte metode de plată)

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.