Ghidul Serviciilor
Ayurveda Trust
inapoi la firma 2360 vizite
Poza Recomandari
Foto

Adevărata înţelegere se transmite prin trairi, nu prin cuvinte.În primul rând, trebuie să ne dăm seama că în fiecare zi noi pierdem mai multă energie decât acumulăm, prin tot ceea ce facem (gânduri, vorbe, activităţi diverse, etc).

 

Este aproape inevitabil să se întâmple asta, pentru că lumea exterioară , într-un fel, "trage" de tine în toate părţile pentru a-ţi dezorganiza fiinţa (legea entropiei), astfel că, inevitabil, la sfârşitul zilei te trezeşti mai obosit ca dimineaţa. Şi aşa se întâmplă azi, aşa şi mâine, şi tot astfel trec anii, îmbătrâneşti şi apoi - consecinţă a epuizării energiei, îţi pierzi corpul fizic.Marea majoritate a oamenilor spun că acest proces este unul normal, că nu i te poţi împotrivi.

 

Problema constă în modul în care priveşti tu viaţa, modul în care crezi tu că stau lucrurile în univers. Dacă am privi mai atent natura şi am sta să studiem performanţele atinse în Orient (unde s-a ajuns la reversarea procesului îmbătrânirii şi chiar la nemurire - evident, nu de către toată lumea şi nu prin procedee cunoscute pe toate drumurile) am vedea că modul în care vedem noi, în "occident" lucrurile este depăşit, în sensul că este prea puţin eficient din punct de vedere energetic (dacă observi cu atenţie, vei vedea că marea majoritate a celor ce vorbesc despre spiritualitate nu au un nivel energetic deosebit, iar dacăş au anumite "capacităţi" ele sunt mai mult înnăscute, nu dobândite prin efort în această viaţă. Chiar şi cei ce le-au dobândit acum sunt departe de ceea ce se înţelege în orient prin "capacităţi").

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.