Ghidul Serviciilor
Azerbaidjan - Ambasada Republicii Azerbaidjan In Romania
inapoi la firma 2137 vizite
Poza Conditii de intrare si regim de sedere
Foto

Noi condiţii de şedere pentru cei care intenţionează să muncească în Azerbaidjan 

Pentru cetăţenii români care intenţionează să se deplaseze în Azerbaidjan, în special în interes de muncă, semnalăm introducerea unor noi prevederi în privinţa regimului cetăţenilor străini rezidenţi în această ţară.

Cele mai importante modificări din Legea imigraţiei se referă la modalitatea de înregistrare a cetăţenilor străini care îşi desfăşoară activitatea în Azerbaidjan.

cPrecizăm faptul că este necesar de obţinut permisul de şedere temporară în această ţară.

Astfel, cei interesaţi trebuie să se asigure că sunt parcurşi toţi paşii prevăzuţi de lege:

Obţinerea permisului de şedere temporară este necesară şi pentru persoanele căsătorite cu cetăţeni azeri sau care trăiesc în concubinaj, cei care au investiţii în economia azeră sau studenţi.

Nerespectarea noilor prevederi legale poate fi sancţionată cu pedepse mergând până la închisoare.

Cu acest prilej reamintim cetăţenilor români care se deplasează în străinătate faptul că este necesar să se informeze asupra legislaţiei ţării de destinaţie înainte de plecare şi să o respecte. Necunoaşterea acesteia nu îi fereşte să fie traşi la răspundere de către autorităţile statului respectiv.  

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.