Ghidul Serviciilor
Aeroportul International Baciu
inapoi la firma 2483 vizite
Poza Servicii aeroport
Foto

1. Servicii de ticketing

In cadrul aeroportului International ""George Enescu"" Bacau exista doua birouri de ticketing aferente companiilor aeriene Blue Air si Carpatair.

2. Servicii de handling

Serviciile de manipulare la Aeroportul International ""George Enescu"" Bacau sunt furnizate de compania de administrare a aeroportului - SC Blueaero SRL cu echipament propriu. Serviciile de handling oferite includ:

Standardele si gama de servicii sunt conforme cu standardele IATA, in conformitate cu Airport Handling Manual (AHM).

3. Managementul traficului

Personalul Aeroportului International ""George Enescu"" Bacau ofera un serviciu rapid si profesional intre 03.00-21.00 ore (UTC) - sezonul de vara. Serviciile de management al traficului respecta conditiile si cerintele companiilor aeriene individuale si sunt furnizate in conformitate cu reglementarile IATA:

Serviciile sunt furnizate de Blueaero SRL, cu propriul sau echipament si personal calificat si certificat.

4. Intretinerea aeronavelor

Instalatii de intretinere pentru aeronavele B737 si BAe 146 in hangar AEROSTAR.

5. Servicii de securitate

RBD Compania este responsabila pentru securitatea perimetrului Aeroportului International ""George Enescu"" Bacau. Brigada Antiterorista Romana este responsabila pentru controlul de securitate al pasagerilor.

6. Servicii de interventie si stingere a incendiilor / Serviciu de urgenta

Servicul de urgenta si brigada de pompieri de la Aeroportul International ""George Enescu"" Bacau este in alerta in orice moment. Se poate ajunge la toate punctele de pe pista, cai de rulare in termen de trei minute. De asemenea aceasta brigada este responsabila pentru salvarea aeronavelor deteriorate ,de toate dimensiunile.

7. Realimentare

Singurul furnizor de combustibil existent pe Aeroportul International ""George Enescu"" Bacau este Petrom Aviation OMV Company. Aeronavele sunt alimentate cu combustibil de tip A cu autocisterne moderne Mercedes si Renault.

Echipa Operatiuni Sol raspunde cerintelor dumneavoastra si este disponibila pentru orice intrebari la telefon +40234 575 362 si e-mail: office@bacauairport.ro.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.