Ghidul Serviciilor
Badi - Baza De Aprovizionare Si Desfacere A Industriei
inapoi la firma 93 vizite
Poza Asistenta Tehnica
Foto

 

 

1. Identificarea produselor dupa dimensiuni si caracteristici - GRATUIT  

ATENTIE! Desi numeroase repere sunt standardizate, acestea pot fi marcate cu un cod personalizat al producatorului ce reprezinta piesa de schimb furnizata de acesta, si nu denumirea standardizata a produsului.

ATENTIE PROIECTANTI la alegerea pentru utilizare a unui reper din cataloagele disponibile!

80% dintre repere se fabrica in mod curent si se aprovizioneaza usor;20% dintre repere se executa in serie mica sau la comanda si nu sint intotdeauna disponibilitati bune !Pentru clarificari, consultati-ne!  

2. Servicii si solutii la proiectele clientilorcare achizitioneaza furnitura de la B.A.D.I. - GRATUIT - Transmisia puterii, etansari, tribologie, adezivi, etc.3. Asistenta tehnica la montare - demontare rulmenti, lipiri structurale.4. Recomandari asupra utilizarii raportului calitate/pret in aplicatia personalizata a clientului. 

DE RETINUT! Valoarea unui rulment sau alta piesa de schimb, este net inferioara contravalorii manoperei de inlocuire si infima fata de valoarea productiei utilajului respectiv, in unitatea de timp.In consecinta, alegeti piese de calitate pentru a asigura fiabilitatea utilajului!

5. Analize privind cauzele deteriorarii rulmentilor

6. Aliniere si echilibrare dinamica. Aceasta se face direct la locatia clientului. Alinierea si echilibrarea dinamica a masinilor rotative se face cu ajutorul echipamentelor laser SKF de ultima generatie. 50% din totalul caderilor masinilor rotative se datoreaza dezalinierii sau dezechilibrarii dinamice.7. Mentenanta predictiva prin monitorizarea starii de functionare a utilajelor. Oferim o solutie completa, bazata pe evolutia parametrilor de proces, puncte de inspectie vizuale si actiuni corective si evolutia vibratiilor si temperaturii echipamentelor.

8. Consultanta la sediul clientului pentru oferirea de solutii care duc imbunatatirea performantelor rulmentilor utilizati si implicit a masinilor in care sunt utilizati acestia.

 

Adoptarea de astfel de solutii poate duce la:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2020
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.