Ghidul Serviciilor
Pfa Bajinaru Georgiana Iulia - Servicii Resurse Umane Bucuresti
inapoi la firma 299 vizite
Poza Salarizare Personal
Foto

Activitatea de salarizare este o munca rutiniera care implica un volum mare de timp, dar care nu aduce plusvaloare afacerii. Din acest motiv, din ce in ce mai multe firme aleg sa externalizeze activitatea de payroll catre firmele specializate.

Prin externalizarea serviciilor de salarizare, firmele pot redirectiona timpul si efortul pentru derularea altor activitati mult mai importante pentru dezvoltarea afacerii.

Serviciul de salarizare cuprinde urmatoarele activitati:

Externalizarea payroll, presupune si transferul responsabilitatii privind aplicarea corecta a prevederilor legale de la angajator catre prestatorul de servicii.

Serviciile de salarizare oferite de AVHR, reprezinta solutia ideala pentru firmele care nu au un buget pentru crearea departamentului de resurse umane. 

Suntem prezenti cu urmatoarele servicii de resurse umane (HR) in Bucuresti si judetul Ilfov: administrare personal, raportare revisal, salarizare, auditul activitatii de administrare personal si consultanta resurse umane.

Pentru mai multe detalii despre serviciile HR prestate si oferte de pret, trebuie doar sa ne contactati si in cel mai scurt timp o sa primiti informatiile cerute.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.