Ghidul Serviciilor
Electric Baldur Bucuresti - Executie Si Service Instalatii Electrice
inapoi la firma 1441 vizite
Poza Despre noi
Foto

Electric Baldur este o companie cu capital privat integral, fondata in anul 2008.

Inca din anul infiintarii compania are o dezvoltare dinamica si energica, avand ca principal scop obtinerea celui mai inalt grad de satisfactie din partea beneficiarilor.

Obiectul nostru de activitate il reprezinta activitatea de proiectare, executie si service in domeniul instalatiilor electrice si sistemelor de securitate (sisteme de detectie efractie, sisteme de supraveghere video, sisteme de detectie incediu).

Electric Baldur este un itegrator de servicii in domeniul electric, oferind clientilor sai toate etapele necesare: conceptie,iplementare si exploatare.

Personalul companiei este format din angajati cu inalta pregatire in domeniul electric, electronic si in domeniile conexe.

Conducerea companiei investeste continuu in dotari,infrastructura si logistica dar si in training-uri pentru perfectionarea si implementarea noutatilor in domeniul electric.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.