Ghidul Serviciilor
Electric Baldur Bucuresti - Executie Si Service Instalatii Electrice
inapoi la firma 1441 vizite
Poza Măsurarea şi verificarea prizelor
Foto

Măsurarea şi verificarea legăturilor de ramificaţie între priza de pământ şi utilaje, tablouri etc. Măsurarea şi verificarea rezistenţei de izolaţie la cabluri sau conducte de energie. În aceste măsuratori sunt incluse următoarele: verificarea instalaţiei electrice în totalitate, precum şi mici reparaţii ce nu necesită mari consumuri de materiale. Reparaţiile majore la  instalaţia electrică ce necesită un consum mare de materiale pot  fi executate contra cost pe  bază de contract. Această activitate este realizată de personal de specialitate, electricieni autorizaţi ANRE conform legislaţiei în vigoare.

Mijloacele şi echipamentele electrice de protecţie trebuie să fie verificate, în conformitate cu prevederile reglementărilor şi regulilor tehnice aplicabile, înainte de utilizare, la punerea în funcţiune, după reparaţii sau modificări şi apoi periodic (în exploatare). (Hotărâre nr. 1.146 din 30 august 2006 privind cerinţele minime de securitate şi sănătate pentru utilizarea în muncă de către lucrători a echipamentelor de muncă

Verificarea si masurarea vor fi executate in conformitate cu legislatia in vigoare privind normele de sanatate si securitate in munca in instalatiile electrice:

In urma verificarii PRAM se intocmeste buletin de verificare PRAM care cuprinde:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.