Ghidul Serviciilor
Electric Baldur Bucuresti - Executie Si Service Instalatii Electrice
inapoi la firma 1441 vizite
Poza Verificari PRAM
Foto

Instalatiile electrice trebuie verificate periodic conform legislatiei pentru a evita deteriorarea lor in timp din cauza unui numar de factori cum ar fi incarcare excesiva a circuitelor,uzura echipamentelor, coroziune, imbatrinirea izolatiilor.

Aceste verificari cuprind o serie de masuratori cum sunt: rezistenta de izolatie,impedanta de bucla, curentul de scurt circuit, rezistenta de dispersie aprizelor de pamant, continuitatea centurii de impamantare, verificarea aparatelor de protectie inclusiv a disjunctoarelor diferentiale.

Va putem oferi acest serviciu dispunind de oameni cu calificare si experienta PRAM, cu dotare de aparatura de testare conforma cu legislatia actuala.

 

Un buletin PRAM certifica verificarea prizelor de impamantare si paratrasnetelor si are ca scop:

Buletinele PRAM  sunt necesare la controalele efectuate de Protectia Muncii, Protectia Consumatorului si Pompieri.

Verificarea si masurarea se efectueaza conform STAS 12604/4. Verificarea PRAM reprezinta masurarea rezistentei de dispersie a instalatiei de pamantare si paratrasnetului cu aparat special pentru acest scop. Aparatul este verificat periodic de metrologie autorizata. Periodicitatea verificarii PRAM este prevazuta de doua ori pe an (o data pe timp uscat si o data pe timp umed).

Verificarea Periodica a Instalatiilor Electrice trebuie executata la intervalele de timp prevazute in normativele tehnice ce reglementeaza domeniul instalatiilor electrice executate in cladiri, iar prin aceasta putem evita situatii neplacute cum ar fi de exemplu: incendii, electrocutari, deconectari in alimentarea cu energie.

Verificarea periodica a instalatiilor electrice este necesara, deoarece toate instalatiile se deterioreaza din cauza unui numar de factori cum ar fi incarcare excesiva a circuitelor, uzura echipamentelor, coroziune , imbatranirea izolatiilor.

In consecinta legislatia prevede ca instalatiile electrice trebuie sa fie mentinute intr-o stare corespunzatoare de siguranta, iar pentru aceasta ele trebuie sa fie inspectate si testate periodic.

Aceste verificari cuprind o serie de masuratori cum sunt: rezistenta de izolatie, impedanta de bucla, curentul de scurt circuit, rezistenta de dispersie a prizelor de pamant, continuitatea centurii de impamantare, verificarea aparatelor de protectie inclusiv a disjunctoarelor diferentiale.

In urma analizarii acestor masuratori se emit Rapoartele de incercari pentru instalatia verificata, rapoarte  care certifica starea instalatiilor si echipamentelor electrice.

Toate acestea sunt executate de personal cu indelungata experienta in domeniu si care dispune de o dotare de ultima generatie conforma cu standardele si normativele in vigoare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.