Ghidul Serviciilor
Club Bambini
inapoi la firma 191 vizite
Poza Atelierele de creatie Bambini
Foto
Foto
Foto
Foto

Atelierele de creatie Bambini sunt concepute astfel incat micii nostri prieteni sa isi dezvolte imaginatia si sa descopere noi maniere de creatie, joaca si distractie.In cadrul fiecarui atelier aflam lucruri noi despre sarbatoarea pe care urmeaza sa o celebram, despre legendele sau datinile din jurul acesteia.Atelierele de creatie Bambini se adreseaza tuturor copiilor cu varsta peste 4 ani.

Ne-a onorat prezenta parintilor la unele dintre atelierele Bambini si le multumim pentru ca au participat cu inima deschisa la sedinta de sculptat dovlecei sau la cea in care am creat ghirlande pentru impodobit brazii de Craciun.

Asadar, mamici si tatici, daca va simtiti copii si doriti sa petreceti cateva ore amuzante si  interesante impreuna cu noi si copilul dumneavoastra, sunteti bineveniti la atelierele de creatie Bambini.

Atelierele de creatie Bambini se finalizeaza cu o binemeritata petrecere pentru micutii artisti. Mos Craciun, Spiridusul Verdeata, Iepurasul, Vampirul Dintos, Vrajitoarea Trasnita si multi alti invitati speciali, ne-au onorat cu prezenta lor la petrecerile tematice organizate dupa incheierea atelierelor.

La aceste petreceri i-am invitat cu drag si pe parinti, care au fost rasfatati cu placinte, tort, dulciuri si produse specifice sezonului in care atelierul a avut loc.

 

Consultati sectiunea din site alocata fiecarui atelier, pentru mai multe informatii cu privire la organizarea acestora, conditiile de inscriere si participare precum si perioada in care acestea se desfasoara.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.