Ghidul Serviciilor
Club Bambini
inapoi la firma 191 vizite
Poza Spatiul de joaca Bambini
Foto
Foto
Foto

Clubul Bambini pune la dispozitia oaspetilor sai un spatiu generos de joaca, distractie si relaxare. Micuti, parinti, prieteni sau bunici, fiecare va gasi cate ceva de facut la Bambini.

 

- la etajul doi este Camera de Topaiala - care va asteapta cu saltea gonflabila cu tobogan, piscina cu bile, balansoar urias, labirint cu tobogane, jucarii pentru echilibru, bucatarii si accesorii specifice pentru fetite.

 

- la etajul unu gasim Camera de Creatie - este locul in care micii artisti vor gasi ce au nevoie pentru a-si testa creativitatea. Tot in aceasta camera, are loc momentul mesei si al tortului, la petrecerile Bambini.

 

- la parter se afla Cafeneaua Bambini - care ii asteapta pe parinti cu muzica buna, cafele aromate, ceaiuri delicate si cocktail-uri rafinate. Bambineii vor avea grija ca in tot acest timp, tu sa te simti bine.

 

-  subsolul este dedicat Camerei de Distractii - unde copiii de toate varstele (si aici ne referim inclusiv la mami si tati) se pot distra la masa de fotbal, masa de air-hockey, Nintendo Wii, jucand ping-pong sau, de ce nu, facand karaoke.

 

  

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.