Ghidul Serviciilor
Babaria
inapoi la firma 1443 vizite
Poza Comanda acum!
Foto

Telefonic :0740068749 (8:00-20:00)  sau completand formularul online de pe site-ul nostru (Non-Stop)!

Livrarea se face cu ajutorul serviciilor postei romane sau de curierat rapid. Livrarea se face in urmatoarea zi lucratoare si costa:

Pentru posta romana: 8.99 lei pentru colet indiferent de numarul produselor sau de greutatea acestuia .

LA ORICE Comanda de peste 200 lei livrarea produselor prin posta romana este GRATUITA. 

Pentru curierat rapid: variaza intre 20-40 lei .

Daca nu ne specificati ca produsele sa fie trimise prin curier rapid noi vi le vom trimite prin posta romana ( veti primi  confirmare telefonica sau e-mail) !

Deoarece facem tot posibilul sa practicam cele mai mici preturi de pe piata pentru cosmeticele de brand, recomandam Posta Romana ca metoda de livrare avand in vedere costul mic ( 8.99 lei pentru colet indiferent de valoarea sau greutatea acestuia ).

In momentul primirii produselor veti achita contravaloarea lor: plata ramburs*.

Prin Posta Romana  durata expedierii este de 3-4 zile lucratoare - cu livrarea produselor la oficiul postal aferent adresei iar prin 

Curier rapid durata expedierii este de 24 h "next day delivery - door to door delivery". Durata expedierii se calculeaza din momentul inregistrarii si confirmarii comenzii.

In cazul in care produsul respectiv devine temporar indisponibil, va vom informa despre acest lucru in momentul confirmarii prin telefon/e-mail a comenzii.

* In cazul coletelor trimise si neridicate ne rezervam dreptul  de a sista orice comanda viitoare!

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.