Ghidul Serviciilor
Babaria
inapoi la firma 1443 vizite
Poza Linia perla
Pret: 75 RON
Foto

CREMĂ PENTRU TENUL FEŢEI DIN PERLE MICRONIZATE BABARIA 50 ML (Crema de zi)  

 

Pudra de perle este un vechi remediu pe care femeile chineze îl utilizau pentru a avea un ten de porţelan.

Perlele conţin nu mai putin de 16 acizi aminaţi şi o foarte importantă doză de calciu şi numeroase oligo-elemente.

Pudra de perle sau pérlele micronizate curăţă tenul, îl hrăneşte cu calciu şi alte minerale pentru o energie şi un tonus imediat, iar pe termen lung s-a remarcat o acţiune de reducere a ridurilor.

Pudra de perle este utilizată în numeroase produse cosmetice pentru efectele deosebite anti-rid şi de redare a fermităţii tenului.

 

CREMA DE FAŢĂ DIN PERLE MICRONIZATE BABARIA este o cremă de zi, care rehidratează activ pielea, reechilibrează şi repară tenul uscat şi devitalizat. Prin ingredientele de perle micronizate şi Caragenan, această cremă Vă va permite să obţineţi pielea bine hidratată, catifelată şi mai fermă.

 

Conţine vitamina E, un anti-oxidant, care este vitamina “de protectie” prin excelenţă. Decongestionează capilarele sangvine, reduce problemele cauzate de UV, protejează ţesuturile de agresiunile din mediu. Mai conţine şi Aloe Vera – plantă tropicală bogată în acizi aminaţi, vitamina A, B, C şi E, minerale anti-inflamatorii, este cicatrizantă, calmantă, reparatoare. Un alt ingredient important în această cremă de zi este filtru SPF-15, care asigură protecţie solară.

 

TESTATĂ DERMATOLOGIC.

NU A FOST TESTATĂ PE ANIMALE.

Mod de folosire:

Aplicaţi pe faţă după o curăţare intensă, şi liberă de orice cremă sau ulei. Faceţi un masaj uşor cu vîrful degetelor pînă la absorbiţia completă   Babaria Pearl Cream este o crema de zi uimitor cu factor de protectie solara SPF15 conţine perle micronizate, care oferăo luminozitate şi strălucire frumoasa pentru pielea ta. Instantaneu face pielea sa arate mai proaspata, mai tanara siliniile fine sunt diminuate ca perla bounces si tine imperfectiunile departe.

 

Cu acţiunea sa de ridicare si de uniformizareacesta crema de zi hidratanta creează o bază excelentă pentru machiaj. Se recomanda:

• Pentru pielea mai matura

• Ajuta chiar la tonurile pielii şi ajută pentru a da o culoare uniformă pe piele. •Sfanta perla hrăneşte pielea care îşi recapătă elasticitatea şi păstrează aspectul  tineresc si radiant

• Scoate ridurile, reduce cearcanele si pungile

• Factor de protectie solara SPF 15  

 

Ingrediente:

Aqua, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Pentylene Glycol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Carrageenan (Chondrus Crispus), Glucose, Glycerin, Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Polyacrylamide,C13 -14 Isoparaffin, Laureth-7, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cetearyl Glucoside, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, 4-Methylbenzylidene Camphor, Butyl Mrthoxydibenzoylmethane, Hydrolyzed Pearl, Aloe Barbadensis, Styrene/VP Copolymer, Tocopheryl Acetate, Titanium Dioxide, Mica, Parfum, EDTA Tetrasodium, Triethanolamine, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Methylparaben, Proplparaben, Ethylparaben, Isobutylparaben, Butylparaben.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.