Ghidul Serviciilor
Babaria
inapoi la firma 1441 vizite
Poza Linia Rosa Mosqueta
Pret: 55 RON
Foto
Foto
Foto

   CREMĂ PENTRU FAŢĂ CU EFECT ANTIRID ROSA MOSQUETA BABARIA 50 ML (zi si noapte)

 

Uleiul pur de trandafiri Mosqueta este un ulei pur, organic, obţinut prin presare la rece din fructele trandafirului (măceşe) culese manual. Se mai numeşte ulei Rosehip, ulei de trandafir sălbatic sau ulei de sâmburi de măceşe. Dispune de un mare conţinut de acizi graşi esenţiali. Conţinut ridicat de acizi graşi nesaturaţi: oleic (15-20%), linoleic (44-50%) and linolenic (30-35%). Bogat in vitamina C.

 

PIELE şi TEN: stimulează refacerea epidermei, promovează regenerarea celulelor din epidermă şi a capacităţii sale de producţie de colagen şi elastină. Contribuie cu succes la tratarea pielii imbatranite prematur sau a tenului cu probleme precum si in mentinerea elasticitatii tenului.

 

Utilizarea clinică este cunoscută în tratamente dermatologice ce necesită o regenerare rapidă şi eficientă. Aplicarea sa continuă ajută efectiv la atenuarea cicatricilor şi ridurilor, precum şi la prevenirea îmbătrânirii, permiţând eliminarea petelor.  

 

Obţinut prin presare la rece, 100% Ulei de trandafir sălbatic Mosqueta (rosa mosqueta) certificat organic Babaria Rosa Mosqueta crema anti rid cu efect de strângere unic este proiectat pentru a fi utilizat de două ori pe zi. Aceasta crema hidratanta remarcabil cu ulei de mosc Rose ajută la restabilirea şi îmbunătăţirea calităţii a ţesutului pielii. Aceasta crema hidratanta de zi cu zi, care este bogat in acizii grasi Omega 3,6 şi 9 acizi graşi esenţiali ajută la reducerea aspectul liniilor si a ridurilor şi să consolideze rezistenţa pielii la mediu. Pe scurt, arata mai tanara, mai mult. Mosc ulei de trandafir este recomandat pentru pielea obosita şi fără viaţă, restabilirea elasticitatii optimă şi prospeţimea zi după zi. Sale componente poliimidă-1 oferă un efect imediat de întindere, care produc un efect de ridicare fata dorit.

 

Utilizat în mod regulat, se consolidează ţesuturi, cutele buna si elimina semnele exterioare ale îmbătrânirii, oferindu-compactitatea pielii feţei şi fermitate. Cercetarile au aratat Rosa Mosqueta să aibă rezultate remarcabile atunci când sunt aplicate la soare pielii deteriorate şi liniile de expresie, precum şi acnee cicatrici vechi.

 • Datorită uleiurilor revitalizarea activitatii pe fibroblaşti, colagen si elastina celulele care produc, pielea imbunatateste fermitatea si elasticitatea. Păstrarea firmei piele şi tineri care isi cauta.

• Bogat in omega 3, 6 şi 9 acizi graşi esenţiali, care au apa, pastrand proprietatile, crescând astfel hidratarea piei.

• hrăneşte, protejează şi regenerează.

• Potrivit pentru toate tipurile de ten.

• Utilizaţi două ori pe zi pentru rezultate maxime pe pielea curată   Ingrediente: active: uleiul de măceş 5 %, Vitamina C şi E, Polyimide-1. Laboratoarele Babaria au realizat această cremă pe baza uleiului de măceş, bogat în acizi graşi esenţiali, omega 3, 6 şi 9, cu marea capacitate de hidratare a pielii datorită proprietăţilor sale ocluzive şi schimbărilor structurale care au loc în interiorul stratului epidermic. Uleiul de măceş împreună cu vitamina E şi C, previne şi combate procesul de îmbătrînire a tenului. Sinteza colagenului şi elastinei favorizează dispariţia ridurilor. Menţine fermitatea şi elasticitatea pielii. Componentul Polyimide -1 acţionează imediat , conferind netezire şi efectul dorit de lifting. Protejează împotriva razelor UV. Testat dermatologic.Nu a fost testat pe animale.

Utilizare:

Se aplică zilnic: dimineaţa şi seara, prin masare uşoară pînă la absorbţia complet

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.