Ghidul Serviciilor
Barelly Concept - Constructori De Case Din Lemn , Bucuresti
inapoi la firma 937 vizite
Poza Case lemn
Foto
Foto

Casele de lemn pot avea multiple destinaţii: căsuţe de grădină, căsuţe camping, case de locuit, case de vacanţă, cabane de munte, pensiuni turistice sau sedii de birouri.

Barelly vă oferă CASE DIN LEMN cu pereţi portanţi, formaţi din grinzi masive de 40 sau 70 milimetri grosime. Elemenţii sunt dispuşi orizontal, unul peste celălalt, fiind profilaţi cu dublu nut feder – dinte gol. Această profilare asigură stabilitatea şi etanşeitatea pereţilor.

La colţuri, îmbinarea se face prin chertare – frezarea sus-jos şi laterală a fiecărui capăt de element.

Lemnul folosit este de răşinoase, de calitate, din Harghita, lemn ce creşte lent datorită zonei friguroase, având densitate mare, apropiată molidului finlandez.

CASELE DIN LEMN pot fi neizolate, cu ferestre cu obloane şi geam de 4 milimetri, locuibile primăvara – toamna, sau izolate, cu ferestre din lemn stratificat, cu geam termopan, locuibile pe tot parcursul anului.

La izolare folosim materiale de calitate, vată minerală bazaltică în plăci, polistiren extrudat, folii barieră de vapori şi unisens, membrane bituminoase.

După montare, casele se tratează ignifug (contra focului) şi cu lacuri ecologice pe bază de apă, ce le protejează împotriva cariilor, insectelor, mucegaiului, razelor ultraviolete şi contra umidităţii. Nuanţa lacurilor e la alegerea dumneavoastră.

Toate modelele de CASE  LEMN prezentate ne aparţin, ele putând fi vizionate la clienţii noştri.

Încercăm ca, prin proiectele noastre, să îmbinăm configurarea cât mai utilă a încăperilor cu un design exterior plăcut, la un raport preţ – calitate atractiv.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.