Ghidul Serviciilor
Bauder, Cluj-Napoca - Sisteme De Acoperisuri Terase
inapoi la firma 1734 vizite
Poza Membrane bituminoase
Foto

Cerinţele pentru fiecare construcţie de acoperiş corectă sunt complexe. Calitatea şi execuţia materialelor utilizate decide semnificativ asupra duratei de viaţă a structurii întregului acoperiş. Diferitele componente de sistem Bauder pot fi între ele combinate: membranele termosudabile convenţionale cu membranele gama BauderTHERM sau cu membranele a sistemului autoadeziv la rece BauderTEC, împreună cu elementul termoizolant ales de dumneavoastră.

 

Membrane termosudabile din bitum top polimer

Pe acoperişuri terasă sunt prezente în special cerinţe ridicate prin temperaturi ridicate şi tensiuni mecanice. De aceste cerinţe vor ţine seama membranele bitumoase, care sunt echipate în special armături stabile şi mase bitumoase speciale. Prin adăugarea de materiale plastice precum SBS sau APP în bitum poate fi realizat o mare marjă de plasticitate. BauderKARAT ocupă o marja de plasticitate de 190°C şi cu aceasta este cel mai potrivit ca strat de închidere.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.