Ghidul Serviciilor
B.d. Electro Service, Instalatii Electrice Si Sisteme De Alarma - Botosani
inapoi la firma 1111 vizite
Poza Despre firma B.D. Electro Service
Foto

Calitate Operativitate Competitivitate Profesionalism

B.D. ELECTRO SERVICE este prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 1993 oferind servicii la standarde inalte de calitate printr-un colectiv profesionist si serios, format din ingineri, maistri si electricieni avand o pregatire temeinica si o vasta experienta in domeniul instalatilor electrice si sistemelor de alarma.

Calitate Operativitate Competitivitate Profesionalism

1. Adoptarea, mentinerea si imbunatatirea continua a sistemului integrat de management calitate-mediu adecvat scopului organizatiei noastre, respectiv cresterea increderii si satisfactiei clientilor.2. Perfectionarea, instruirea si imbunatatirea nivelului de pregatire profesionala a personalului, pentru cunoasterea, aplicarea si respectarea prevederilor cuprinse in documentele sistemului de management integrat, a cerintelor legale in vigoare, precum si a celor cuprinse in proiectele si tehnologiile adoptate.3. Crearea unui spirit favorabil calitatii, procedandu-se la instruirea personalului angajat in activitatile ce influenteaza calitatea, si permanentizarea actiunilor de constientizare de catre personalul organizatiei si a cerintelor clientilor.

4. Comunicarea politicii referitoare la calitate si protectia mediului in toate compartimentele organizatiei si verificarea ca aceasta este cunoscuta si inteleasa.5. Analiza periodica a politicii referitoare la calitate si a realizarii obiectivelor calitatii, imbunatatirea continua a eficacitatii sistemului implementat.6. Identificarea si reducerea numarului neconformitatilor, rezolvarea corecta si rapida a reclamatiilor privind calitatea si initierea de actiuni corective / preventive eficiente, in vederea diminuarii acestora.

Datorita serviciilor noastre am devenit un nume apreciat si un partener de incredere, dorind sa ramanem un lider pe piata clientilor sai prin avantajul experientei si a tehnologiilor pe care le-a dobandit.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.