Ghidul Serviciilor
B.d. Electro Service, Instalatii Electrice Si Sisteme De Alarma - Botosani
inapoi la firma 1153 vizite
Poza Sisteme de alarma antiefractie
Foto

Societatea BD ELECTRO SERVICE este licentiată de IGP conform Legii nr. 333 / 2003 pentru proiectare, instalare si intretinere sisteme de alarma impotriva efractiei.

Instalarea unui sistem de alarma este o buna decizie pentru a-ti proteja familia si bunurile. Cei mai multi proprietari de locuinte se gandesc sa-si achizitioneze un sistem de alarma doar dupa ce ei insisi sau vecinii lor au fost victimele unei spargeri sau tentative de efractie.

De regula, spargerile de locuinte au loc datorita tratarii cu superficialitate a masurilor de siguranta - paza fizica umana sau cu caini, mijloace mecanice de protectie si mijloace electronice de detectie si avertizare, infractorul gasind de cele mai multe ori o modalitate facila pentru a-si atinge scopul.

Un sistem de alarma adauga un plus semnificativ de liniste familiei si are un puternic efect de descurajare asupra infractorilor.

Componentele Sistemului de Alarma:

 

Centrala de alarma - este un echipament specializat in supravegherea semnalelor de stare venite de la detectori specializati si în raportarea schimbarilor de stare. Detectorii din sistemul local sunt conectati la intrarile centralei, definite ca "zone", corelat cu zonarea obiectivului. Alegerea centralei de alarma se face in functie de facilitatile oferite si de parametrii intrinseci: numar de zone, numar de partitii, numar de iesiri, numar de coduri etc.

Tastaturi - se folosesc pentru armarea / dezarmarea sistemului, pentru comenzi speciale (armari partiale, taste cu semnificatii speciale), pentru programarea centralei, pentru afisarea starii sistemului si pentru citirea istoriei de evenimente. De regula sunt in doua variante: cu LED-uri si cu LCD. Cele cu afisaj cu cristale lichide permit o intelegere mai usoara a modului de functionare al sistemului si in consecinta o manipulare corecta a functiunilor centralei.

Detectori de miscare tip PIR - se instaleaza pentru a detecta un intrus in spatiul potejat. Exista solutii disponibile pentru orice fel de spatii si conditii de mediu, asigurand eliminarea alarmelor false. In spatiile ocupate de animale mici se recomada detectori cu imunitate la animale sub 20 kg. Pentru spatii ce implica un grad de securitate crescut se recomanda detectori duali (PIR si MW) sau echipati cu facilitatea antimasking.

Contacte magnetice - folosite pentru protejarea usilor si ferestrelor, pot fi instalate in punctele de acces vulnerabile, asigurand o protectie perimetrala. Au dezavantajul ca pot fi depasite prin decuparea usii sau spargerea geamului.

Telecomenzi - se folosesc in diverse scopuri: armarea / dezarmarea sistemului de alarma, actionarea portilor sau usilor de garaj, comanda luminilor, avertizarea in caz de panica, urgenta medicala sau incendiu etc.

Sirene - sistemele pot fi instalate cu sirene externe si stroboscop pentru atentionarea vecinilor ca are loc o spargere, si/sau cu sirene interne pentru atentionarea intrusului ca a intrat in spatiul protejat.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.