Ghidul Serviciilor
Online Eboutiques
inapoi la firma 1282 vizite
Poza Incaltaminte baieti
Pret: 120 RON
Foto

Aceste sandale “pescaresti” sunt minunate pentru alergarile la locurile de joaca sau plimbarile pe plaja.

Linia Chessie este croita pentru a se fixa bine pe picior si pentru a mentine o temperatura racoroasa in zilele foarte calde. Partea de sus este lucrata din piele moala completata cu cusaturi albe si curea de inchidere cu “arici” pentru o utilizare foarte usoara.

Proiectati sa imite mersul cu piciorul gol acesti pantofi au pingeaua acoperita cu piele moale si talpa din cauciuc flexibil pentru o protectie perfecta a talpilor. Varful pantofilor este putin curbat deasupra degetelor pentru a-i ajuta pe micuti sa isi creeze propriul echilibru atunci cand trec dintr-o pozitie intr-alta, de la stat in fund la tarat pe jos si apoi la mersul in picoare.

Pentru a fi siguri ca nu comandati o masura gresita, masurati cu atentie lungimea talpii copilului. Astfel trebuie sa stiti ca pentru masura corespunzatoare 12-18 luni, lungimea talpii trebuie sa fie de 13,75 cm iar pentru 18-24 luni lungimea este de 15 cm. In cazul in care copilul dumneavoastra poarta sosete/ciorapi atunci cand este incaltat masurati talpa copilului cu sosetele in picioare. Trebuie deasemenea sa luati in calcul 1/2 cm in plus pentru ca degetele copilului sa stea lejer in pantof si sa asigure astfel pe langa comoditate, o crestere si dezvoltare normala a piciorului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.