Ghidul Serviciilor
Online Eboutiques
inapoi la firma 1281 vizite
Poza Incaltaminte baieti
Pret: 200 RON
Foto

Pantoful clasic Dorado vine intr-o culoare maron care se potiveste oricarei tinute si deasemenea are incrustate luna si stelutele favorite ale tuturor copiilor care poarta pantofiorii Star Soft. Sunt perfecti pentru sezonul toamna/iarna si in orice situatie in care se doreste ca piciorusele copilului sa fie ferite de nisip sau murdarie. Se inchide foarte usor cu banda de “arici” din jurul gleznei facand utilizarea lor extrem de usoara.

Toate marimile au talpa dintr-un cauciuc special, foarte moale (Sof-Touch) insa foarte rezistent. Pentru marimile mici aceasta talpa este mai subtire in vederea unei treceri mai usoare a celor mici de la mersul in ciorapi sau mocasini la pantofi iar pentru masurile mai mari cauciucul este putin mai gros pentru a face fata perfect cresterii in greutate a copilului pe durata utilizarii pantofilor.

Ca toate produsele Star Soft si pantofii din gama Dorado sunt lucrati manual in atelierul din Oregon-SUA din piele naturala, tabacita fara ajutorul formaldehidelor.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.