Ghidul Serviciilor
Online Eboutiques
inapoi la firma 1281 vizite
Poza Incaltaminte fete
Pret: 125 RON
Foto

Aceste sandalute moderne sunt pline de stil si resurse la fel ca si fetita dumneavoastra. Partea de sus este lucrata din piele moale frumos decorata de catre cusaturile colorate. Deasemenea Megan are aplicata o floare deasupra zonei degetelelor, decoratiune care cu siguranta va intoarce priviri admirative pe strada.

Varful pantofilor este putin curbat deasupra degetelor pentru a-i ajuta pe micuti sa isi creeze propriul echilibru atunci cand trec dintr-o pozitie intr-alta, de la stat in fund la tarat pe jos si apoi la mersul in picoare.

Pentru a fi siguri ca nu comandati o masura gresita, masurati cu atentie lungimea talpii copilului. Astfel trebuie sa stiti ca pentru masura corespunzatoare 12-18 luni, lungimea talpii trebuie sa fie de 13,75 cm iar pentru 18-24 luni lungimea este de 15 cm. In cazul in care copilul dumneavoastra poarta sosete/ciorapi atunci cand este incaltat masurati talpa copilului cu sosetele in picioare. Trebuie deasemenea sa luati in calcul 1/2 cm in plus pentru ca degetele copilului sa stea lejer in pantof si sa asigure astfel pe langa comoditate, o crestere si dezvoltare normala a piciorului

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.