Ghidul Serviciilor
Bebelusi Shop
inapoi la firma 498 vizite
Poza Colief
Pret: 60 RON
Foto

Colief este un produs care ajuta la compensarea deficientei lactazei din sistemul digestiv al bebelusului si ca urmare, prevenirea aparitiei colicilor si tratarea lor.

Adaugat in laptele obisnuit al bebelusului, Colief va reduce considerabil nivelul lactozei transformandu-l in glucoza si galactoza, inainte ca acesta sa fie hranit. Colief este o enzima (lactaza) si este distrus de caldura. Ca urmare, odata desfacut, trebuie tinut in frigider la o temperatura medie, fara sa inghete, iar la administrare, laptele bebelusului trebuie sa fie caldut, nu rece sau fierbinte.

*Se poate folosi incepand de la nastere.

Mod de administrare Alaptare

- puneti cateva linguri de lapte de la san intr-un recipient - adaugati 4 picaturi de Colief - administrati bebelusului continutul cu o lingurita sterilizata - continuati alaptarea in mod normal

Alte metode

- incalziti laptele pana ajunge la o temperatura medie - adaugati 4 picaturi de Colief - asteptati 30 min agitand ocazional recipientul - hraniti bebelusul - aruncati restul de lapte nefolositIngrediente

Glicerol, Apa, Lactaza, continut de 7 ml

Original din: Marea Britanie Data expirarii: 2011

Alte instructiuni:

- Odata deschis, pastrati flaconul in frigider si folositi-l pana in 3 saptamani - Acest medicament se poate administra in combinatie cu Infacol.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.