Ghidul Serviciilor
Bege & Bege Company - Constructii Case De Lemn, Harghita
inapoi la firma 2082 vizite
Poza Despre casele de lemn
Foto

Dintre toate materialele constructive lemnul este unicul material natural. Realizarea unei case din lemn este o solutie avantajoasa datorita calitatii materialului, a rezistentei la seisme, cutremure si dezastre naturale. Pe langa aceste avantaje casele din lemn au si alte calitati, precum izolarea termica si fonica si reducerea cheltuielilor pe termen lung. Societatea noastra a fost infiintata in anul 1994, iar din anul 1999 are ca activitate principala constructia de case de lemn, lemn, vile, cabane si orice model de case ecologice.

Mutarea intr-o constructie din lemn nu presupune locuirea intr-un apartament spatios si foarte frumos decorat ci respirarea unui aer curat, existenta unei curti spatioase si a unei privelisti care sa fie mult mai limpezi decat cea oferita de la balconul blocului. Bege Bege produce si comercializeaza constructii din lemn. Producem si montam pentru dumneavoastra constructii de case lemn, casute din lemn, case de vacanta, mansardari.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.