Ghidul Serviciilor
Bege & Bege Company - Constructii Case De Lemn, Harghita
inapoi la firma 2082 vizite
Poza Preturi si Tehnologie
Foto

Case de lemn tip locuinta I 170-190 euro/mp

Structura de rezistenta din grinzi 120×120 mm. Pereti exteriori ale acestor constructii de case lemn au lambriu exterior semirotund sau plat. Termoizolatia din vata minerala la toti peretii exteriori si la pod. Izolatie – Folie bariera de vapori. Peretii interiori finisati cu lambriu nut si feder slefuit sau montat gips carton. Livrat si montat dusumea geluita nut si feder. Ferestre tip termopan conforme normelor europene. Usi interioare conform tabelului de tamplarie, sarpanta (acoperisul) cu astereala plina sau cu sipci pentru ardezie.

Case de lemn americane 200-220 euro/mp

 

 Case de lemn tip locuinta II - 175-200 euro/mp

Structura de rezistenta din grinzi 150 mm. Pereti exteriori cu lambriu exterior semirotund sau plat. Termoizolatia din vata minerala la toti peretii exteriori si la pod. Izolatie – Folie bariera de vapori. Peretii interiori finisati cu lambriu nut si feder slefuit sau montat gips carton. Livrat si montat dusumea geluita nut si feder. Ferestre tip termopan conforme normelor europene. Scarile interioare. Usi interioare conform tabelului de tamplarie. Captusirea in totalitate cu lambriu nut si feder slefuit exterior si interior.

 

 Case de lemn tip 4 - 130-150 euro/mp

Se compune dintr-un singur perete din material tip grinzi de 45 mm.

 

 Case de lemn tip 5 - 170-200 euro/mp

Peretii exteriori, tip grinzi de 45 mm, cu dublu nut si feder. Termoizolatie din vata minerala la toti peretii si la pod. Izolatie – Folie bariera de vapori. Pereti interiori finisati cu lambriu sau montat gipscarton. Livrat si montat dusumea geluita nut si feder. Ferestre tip termopan conforme normelor europene. Usi interioare conform tabelului de tamplarie. Sarpante cu astereala plina sau cu sipci pentru ardezie.

 

 Case de lemn tip 6 - 180-200 euro/mp

Casa de lemn se compune din grinzi pline de 95 mm cu dublu nut si feder. Montajul se face prin sistemul chertare. Livrat si montat dusumea geluita lamba si uluc. Ferestre tip termopan conforme normelor europene. Usi interioare conform tabelului de tamplarie.

 

 Case de lemn tip 7 - 200- 220 euro/mp

Casa se compune din grinzi pline de 95 mm cu dublu nut si feder. Montajul se face prin sistemul chertare. Termoizolatie din vata minerala la toti peretii exteriori si la pod. Izolatie – Folie bariera de vapori. Livrat si montat dusumea geluita lamba si uluc. Ferestre tip termopan conforme normelor europene. Usi interioare conform tabelului de tamplarie.

 

 Case de lemn tip 8 - 220-240 euro/mp

Casa se compune din grinzi pline de 110 mm, cu dublu nut si feder. Montajul se face prin sistemul chertare. Termoizolatie din vata minerala la toti peretii exteriori si la pod. Izolatie – Folie bariera de vapori. Livrat si montat view site geluita lamba si uluc. Ferestre tip termopan conforme normelor europene. Usi interioare conform tabelului de tamplarie.

 

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.