Bejo investeşte intens în ameliorarea cepei. Gama noastră extensivă de
varietăţi conţine ceapă galbenă, albă şi roşie, recomandată în mod
special diferitelor zone climatice şi cu durate diferite ale zilei. Mai
mult, gama noastră cuprinde cele mai importante varietăţi cultivate în
întreaga lume.
Împreună cu De Groot en Slot B.V., lucrăm la un asortiment chiar
mai bun pentru a întruni solicitările cultivatorilor, procesorilor şi
consumatorilor. Rezistenţei la boli şi dăunători i se dă în mod firesc
cea mai mare prioritate. Investiţiile făcute în acest segment au dat
rezultate interesante. Noi suntem prima companie de ameliorare care a
introdus pe piaţă varietăţi de ceapă rezistente la mană şi făinare!
Ceapa este un produs universal şi are o gamă uimitoare de tipuri,
fiecare cu caracteristicile proprii de aromă, formă şi regiuni de
cultivare. Tipurile comune de ceapă includ următoarele: american,
spaniol, japonez, Stuttgarter, Grano şi Rijnsburger. Ceapa este
folosită pentru a da aromă felurilor de mâncare, practic în toate
bucătăriile lumii.
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.