Ghidul Serviciilor
Bellanima, Centru De Psihoterapie Si Psihiatrie Bucuresti
inapoi la firma 378 vizite
Poza Centrul pentru adulti
Foto

Psihoterapia de cuplu se adreseaza cuplurilor, casatorite sau nu, aflate in situatia in care gradul de satisfactie al vietii in doi este mult diminuat sau in cazul altor probleme specifice de viata.

Sunt numeroase momentele cand partenerii simt nevoia unei pareri sau perspective exterioare dinamicii de cuplu, mai ales cand traverseaza situatii dificile precum:

Psihoterapeutii Bellanima, gratie formarii lor teoretice si practice, sunt capabili sa abordeze toate tipurile de disfunctionalitati care pot interveni intr-o relatie de cuplu si pot lucra impreuna cu cei doi parteneri pentru depasirea lor, in scopul reconstruirii si mentinerii unei relatii vii, aducatoare de satisfactii. Acest tip de psihoterapie are ca scop atingerea unor obiective de cuplu si nu a unor obiective individuale.

 

Cei doi parteneri ai cuplului isi vor fixa teluri comune, pe care vor incerca sa le atinga cu ajutorul psihoterapeutului.

Aspectele relationale discutate intr-o psihoterapie de cuplu pot fi urmatoarele:

Psihoterapia de cuplu iti poate arata toate acestea si te poate readuce alaturi de partenerul tau intr-o relatie autentica, bazata pe empatie si incredere reciproca.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.