Ghidul Serviciilor
Bellanima, Centru De Psihoterapie Si Psihiatrie Bucuresti
inapoi la firma 378 vizite
Poza Centrul pentru adulti
Foto

Specialistii care utilizeaza modelele sistemice in terapia de familie considera familia ca intreg si privesc orice problema a unui membru ca un simptom al schimbarii sau conflictului in grup, astfel, psihoterapia de familie poate fi o solutie pentru problema dvs.

Un psihoterapeut de familie din cadrul centrului Bellanima va avea urmatoarea abordare fata de clientii sai:

 

In timpul sedintelor de terapie se vor utiliza punctele forte ale familiei cu scopul rezolvarii problemelor. Toti membrii isi iau responsabilitatea rezolvarii problemelor, unii membri avand mai multa nevoie sa schimbe comportamente decat altii.

Psihoterapia de familie este un tip de terapie foarte activa, membrii familiei urmand a primi sarcini terapeutice pe care sa le indeplineasca in viata de zi cu zi si apoi sa le discute cu psihoterapeutul in cadrul sedintelor urmatoare.

Numarul si frecventa sedintelor poate varia in functie de severitatea simptomelor, de dificultatea problemelor si de rezistenta unor membri de a participa la terapie. Familia si terapeutul de familie vor stabili obiective comune si vor discuta intervalul de timp necesar pentru a a atinge aceste obiective.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.