Ghidul Serviciilor
Bellanima, Centru De Psihoterapie Si Psihiatrie Bucuresti
inapoi la firma 378 vizite
Poza Centrul pentru adulti
Foto

Ideea psihoterapiei de grup este de a lucra cu mai multe persoane in acelasi timp. Aceasta se adreseaza celor care doresc sa-si imbunatateasca capacitatea de a face fata dificultatilor si problemelor din viata lor, in special in ceea ce priveste problemele relationale, care sunt cel mai bine abordate in terapia de grup, avand in vedere ca aceasta se concentrează pe interactiunile interpersonale. Psihoterapia de grup este sustinuta de un psihoterapeut Bellanima care are formare in psihoterapie de grup si are atat experienta lucrului cu clienti individuali cat si a lucrului cu grupurile.

Care sunt principiile si avantajele psihoterapiei de grup ?

 

Cum functioneaza terapia de grup?

Grupurile pot fi mici, formate din 3-4 persoane, dar in general implica 7-8 indivizi (sau uneori pot fi exista mai multi participanti). In mod tipic, grupul se intalneste o data sau de doua ori pe saptamana pentru 1-2 ore.

Minimum de sedinte de terapie de grup este in jur de 6, dar cel mai comun intalnit este un grup care se intalneste pe parcursul unui an. Grupurile pot avea sesiuni inchise sau deschise. In sesiunile deschise, sunt primitisi participanti care se pot alatura grupului la orice ora.

Este pentru mine?

Daca simti ca in viata de zi cu zi te lovesti de probleme de relationare, ca stima si increderea in sine nu sunt la cel mai inalt nivel, ca ai nevoie de un sentiment mai puternic de apartenenta si acceptare, psihoterapia de grup din cadrul Centrului Bellanima te poate ajuta.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.