Ghidul Serviciilor
Bellanima, Centru De Psihoterapie Si Psihiatrie Bucuresti
inapoi la firma 378 vizite
Poza Centrul pentru adulti
Foto

Psihoterapia ofera o cale spre cunoastere si redescoperire interioara pentru persoanele aflate intr-un impas existential. Astfel, cei care apeleaza la acest mod de terapie, au ocazia de a schimba felul in care simt si interactioneaza, de a recadra si a gestiona stari conflictuale, blocaje, frustrari si de a aborda strategii noi si creative de dezvoltare personala. Cabinetul este un cadru optim, care ofera confort si siguranta, facilitand deschidere catre un dialog verbal si non-verbal in limite strict confidentiale, in care psihoterapeutul si clientul creeaza impreuna relatia terapeutica.

In psihoterapia individuala, indiferent de orientarea teoretica a scolii de care apartine terapeutul, exista cateva scopuri si beneficii comune:

 

Psihoterapeutii Bellanima detin abilitati personale şi competente deosebite si sunt animati de valori profund umane, empatie si dorinta autentica de a contribui la transformarea in bine a vietii oamenilor. Alaturi de terapeut, clientul invata sa abordeze situatiile dificile, examinandu-le din alta perspectiva, sa inteleaga cauzele problemei, sa faca fata emotiilor dureroase. Specialistul este acolo pentru a-l asculta, pentru a-i oferi puncte de vedere pe care clientul nu le-a gasit ori nu le-a abordat, pentru a-l incuraja cand le evita, constient sau nu.

Psihoterapeutii Bellanima sunt formati pe baza unor orientari teoretice si stiintifice variate, putand astfel oferi clientilor nostri abordari terapeutice adaptate fiecarui caz:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.